Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sexologmettetoft.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6044
Om Sexolog Mette Toft · Sexolog Mette Toft

Sexolog Mette Toft

 

Sexologi er læren om kønslivet og seksualiteten.

Sammen med en sexolog kan du vende ethvert spørgsmål og tanke omkring sex, parforhold, kommunikation, lyst og kærlighed.

Jeg hedder Mette. Jeg bor i Holstebro sammen med min mand Brian, mine tre børn fra tidligere forhold og Brians to børn.

Jeg er uddannet Sexolog på Sexologiskolen v. Yasmin Fox.

At kunne møde mennesker, der har behov for hjælp til at komme igennem en krise i parforholdet og i seksualiteten, er en opgave jeg er meget stolt af. Jeg trækker på den faglighed og teknikker som Sexologiskolen har udstyret mig med, og møder mine klienter med accept, fordomsfrihed og respekt.

mettetoft-signature

Med dig i centrum

I mit arbejde som sexolog tager jeg udgangspunkt i det enkelte hele menneske, uanset om du kommer alene eller som par.

Jeg lægger vægt på respekt, tryghed, tillid og åbenhed i samtalen om seksualiteten. Igennem kognitiv samtaleterapi bliver du/i udstyret med de redskaber, teknikker og viden, der kan genskabe balancen i seksualiteten, og give et lykkeligere liv.

Vore sexliv er lige så forskellige som vi mennesker er forskellige. Det er derfor vigtigt for mig at du bliver mødt der hvor du er, med de redskaber netop du har behov for, til at få balancen tilbage i livet og seksualiteten.

En session hos mig handler ikke om nøgenhed, men om samtale og vejledning i forhold til dine problemstillinger.  

“Et menneskes seksualitet påvirker livskvaliteten, glæden, kærligheden og lysten.”

PARTERAPEUT OG SEXOLOG

Hos Midt- og Vestjyllands sexolog og parterapeut Mette Toft, kan du få hjælp til at vende ethvert spørgsmål og tanke omkring sex, parforhold, kommunikation, lyst og kærlighed.
I mit arbejde som sexolog og parterapeut tager jeg udgangspunkt i det enkelte menneske, uanset om du kommer alene eller som par. Find eller genfind gnisten i parforholdet med hjælp fra Sexolog og Parterapeut Mette Toft

Sexolog Mette Toft praktiserer i Holstebro og i Sundhedshuset Bøvlingbjerg.

BEHANDLING

Jeg lægger vægt på respekt, tryghed, tillid og åbenhed i samtalen om seksualiteten. Som parterapeut og sexolog giver jeg jer et åbent og trygt sted at tale problemerne igennem.

Igennem kognitiv samtaleterapi bliver du/i udstyret med de redskaber, teknikker og viden, der kan genskabe balancen i parforholdet og seksualiteten.

KONTAKT

Parterapeut og sexolog Mette Toft

+45 21 49 33 42

mail@sexologmettetoft.dk